< Terug naar Actueel
KINDERFEESTJE

KINDERFEESTJE

Jarig?? Vier het in sportcomplex de Gooye!!!!

Voor het kinderfeestje zijn er verschillende eet-arrangementen. Elke arrangement bestaat uit twee keer drinken met z'n allen met één keer een bakje met chips. Voor het eten kan er gekozen worden uit patat (met saus) samen met een lekkere snack naar keuze, een portie poffertjes, tosti's of pannenkoeken (deze kunnen ook worden versierd).

Uiteraard kan er ook gezwommen worden. Het bad ligt vol met spelmateriaal. Tevens kan er gevraagd worden naar de loopmat en/of opduikmateriaal.

Tijdens het arrangement kan er in overleg met u ook nog iets extra's gedaan worden. Voor de liefhebbers kan er in onze sporthal na het zwemmen nog een uurtje worden gevoetbald. Mocht u zelf een suggestie hebben om iets leuks te doen in de sporthal kan dit altijd overlegd worden, wij gaan dan kijken of dit haalbaar is.

Ook kan er gekleurd en geknutseld worden. Naast het inkleuren van een kleurplaat kan men een placemat maken.

Reserveren voor de kinderfeestjes is gewenst, dit kan ook telefonisch. U regelt dan samen met ons een leuk kinderfeestarrangement. Met een compleet arrangement ontnemen wij u de drukte thuis.

Kinderfeestjes kunnen op woensdagmiddag en vrijdagavond bij ons gehouden worden. Het zwemgedeelte is woensdagmiddag van 12.45 - 14.45 uur en op vrijdagavond van 19.15-20.45 uur. Het eten kan vooraf of na afloop van het zwemmen.

Wanneer u andere ideeen en/of wensen heeft staan wij daar uiteraard voor open en in overleg met ons is veel mogelijk. Twijfel dus niet om te bellen om de mogelijkheden te bespreken!!