< Terug naar Actueel
move2Bfit

move2Bfit

NIEUW NIEUW

Door middel van een aangepast programma kan ieder op zijn of haar maximale prestatieniveau deelnemen. In de lessen ligt de nadruk op de persoonlijke belastbaarheid van het lichaam van de individuele sporter. Met behulp van het warme wateren de oefeningen wordt getracht de gewrichten zo soepel mogelijk te houden. Om te voorkomen dat stijfheid en pijn leiden tot vermindering van de bewegingsmogelijkheden is bewegen essentieel. Alle gewrichten en de daaromheen liggende spieren worden geoefend. Er wordt gebruik gemaakt van de opwaartse druk van het water, waardoor u zich lichter voelt. De weerstand van het water wordt gebruikt om de spieren te trainen. Ook voor mensen met een chronische aandoening of beperking is het goed om meer te bewegen. Regelmatig bewegen in wam water heeft een positieve invloed op uw gezondheid en hierdoor zult u zich ook een stuk prettiger voelen. Vooral als u samen met anderen beweegt, want bewegen is niet alleen goed voor uw lijf, maar het is nog gezellig ook. De oefeningen worden in het ondiepe gedeelte van het zwembad gegeven, "kunnen" zwemmen is dus beslist geen voorwaarde. Op deskundige wijze wordt u begeleid tijdens het ontspannen bewegen in het water. Kortom, een heel verantwoorde manier van bewegen, die zelfs kan leiden tot vermindering van klachten.

Natuurlijk is het gezellig om na de les ervaringen met elkaar te delen onder het genot van een kopje koffie/thee. Gewoon n og even gezellig na kletsen, heel belangrijk!

Heeft u inmiddels zin gekregen om mee te gaan doen? U bent van harte welkom!

 

Indien u interesse heeft kunt u op dinsdagmiddag mee komen doen bent u van harte welkom op dinsdag 5 april om 13.00 uur. U heeft de keuze uit losse lessen of een 12-badenkaart. Wilt u meer informatie dan kunt u bellen naar 0187-601664 of mailen naar administratie@degooye.nl