< Terug naar Actueel
Zwemmen met een bijzonder eigenschap

Zwemmen met een bijzonder eigenschap

Sportcomplex de Gooye Start met zwemlessen voor kinderen met een bijzondere eigenschap

Zwemmen is een heerlijke activiteit en nog gezond ook !
Bij Sportcomplex de Gooye vinden we dat iedereen dat moet kunnen ervaren. Omdat kinderen met een lichamelijke, motorische, verstandelijke of sociale beperking vaak op eigen kracht tijdens de reguliere zwemlessen geen zwemdiploma kunnen halen, gaan wij starten met voor hen aangepaste zwemlessen. In kleine groepjes worden kinderen op een speelse en rustige wijze aangeleerd om zelfredzaam te zijn in het water, met als uiteindelijk doel te leren zwemmen.

Indien mogelijk wordt er toegewerkt naar een zwemdiploma of zwemcertificaat, maar dit is geen must. De kinderen krijgen les van een speciaal voor deze doelgroep opegeleide zweminstructeur. Juist door de compacte groepslessen is er veel individuele aandacht mogelijk en kan iedere leerling zijn of haar eigen tempo aanhouden.

Bleangrijkste doelen bij deze groep kinderen zijn zwemveiligheid en waterplezier!!

We willen gaan starten met 2 groepjes op de woensdag van 18.15-18.45 en 18.45-19.15 uur.

Kosten:   Inschrijfgeld € 13.90 (éénmalig)   Zwempas € 5.55 (éénmalig)  
Zwemlessen:
bij 1 kind per groep € 20,00
bij 2 kind per groep € 15,00
bij 3 kind per groep € 10,00


Voor meer informatie over deze zwemlessen kunt u contact opnemen met ons via de telefoon 0187-601664 of per mail administratie@degooye.nl. Ook kunt u uw naam en telefoonnummer met een korte omschrijving achterlaten via ons contactformulier op onze website www.degooye.nl u wordt dan terug gebeld.